Global Practice Leader

Kristine Cholewa

Kristine is partner bij Amrop Denemarken. Zij is Global Practice Leader van de Professional Services Practice, ze is tevens lid van de Global Financial Practice.

Zij is een ervaren executive search expert met meer dan 20 jaar ervaring. Gedurende haar carrière heeft Kristine belangrijke klantrelaties ontwikkeld en onderhouden, waardoor resultaten werden bereikt die ver boven de vastgestelde benchmarks lagen. Ze richt zich primair op senior functies in een breed scala aan industrieën zoals Professional Services, Financial Services, Technology & Media en Life Sciences. Ze heeft gewerkt met zowel grote internationale organisaties als lokale en private equity-bedrijven.

Kristine heeft leidinggevende functies bekleed bij enkele van 's werelds meest vooraanstaande executive search organisaties.

Kristine heeft een masterdiploma in economie en bedrijfskunde, Copenhagen Business School en een Executive Board Program Certificate van INSEAD. Ze is ook gecertificeerd in en een ervaren gebruiker van een breed scala aan assessment tools.