Job Voorhoeve

Job is Partner op het kantoor van Amrop in Amsterdam en hoofd van de Amrop Global Digital Practice en “core member” van de Professional Service Practice. Hij heeft veel executive search ervaring in Digital, Cloud, Artificial Intelligence, Cybersecurity en meer.

Job begon in de Professional Services- en IT-sector waar hij toptalent zocht voor verschillende gerenommeerde ondernemingen. In 1998 ging hij bij Deloitte werken, waar hij een aantal personeelsgerelateerde functies bekleedde, zoals Recruitment Director for EMEA. In deze functie wist hij het juiste talent te vinden en binnen te halen voor een aantal belangrijke managementfuncties. Toen hij besloot om Deloitte te verlaten, was hij Global Director of Mobility en lid van het internationale Talent Executive Management Team. Job zat ook in de adviesraad voor Management Education bij INSEAD en is vice-voorzitter van de raad van commissarissen van de NVP, de Nederlandse Vereniging voor Personeelsbeleid en Organisatieontwikkeling.

In september 2010 werd hij Partner bij Amrop.

Job heeft een masterdiploma International Affairs, Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Hij heeft het management van verschillende grote ondernemingen geholpen met strategische uitdagingen op het gebied van talentmanagement. Bedrijven in de sectoren Professional Services, Technology Integration, Telecom, Strategy Consulting en Human Capital Services hebben vertrouwd op Jobs oplossingsgerichte aanpak om sneller de juiste mensen te vinden. Job heeft gewerkt in Europa, China, Zuidoost-Azië, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Interviews