Industrie

De baas van morgen

De industriesector zit in zwaar weer, waardoor executive search en het vinden van een goede COO steeds belangrijker worden voor de industrie en maakindustrie. De huidige klimaatcrisis motiveert én dwingt de sector tot een transitie die zijn weerga niet kent. Bovendien lopen diverse mondiale issues, zoals digitalisering, maatschappelijke ongelijkheid, diversiteit en inclusiviteit parallel aan elkaar. Dit zorgt voor een Gordiaanse knoop aan complexiteit. Voor veel bedrijven wordt compliance complexer, beweegruimte beperkter, de horizon heiiger en de realiteit ruiger. Zo heeft Covid-19 een enorme afhankelijkheid in de supply chain van veel industriebedrijven blootgelegd. Specialisatie in een geglobaliseerd ecosysteem maakt erg kwetsbaar en verdient herbezinning. Om in dit landschap te overleven heeft uw bedrijf in de industrie of maakindustrie een goede COO of MD nodig, en die vindt u door middel van executive search.

Executive search helpt u de juiste COO te vinden voor uw bedrijf in de industrie of maakindustrie

Bedrijven moeten er rekening mee houden dat ze zich opnieuw moeten gaan uitvinden. Het ontwerpen van een nieuwe realiteit, met nieuwe grondslagen, nieuwe organisatievormen, nieuwe bezettingsgraden en nieuwe samenwerkingsverbanden, wordt hun hoofdtaak. De manier van produceren zal op revolutionaire wijze moeten veranderen door de integratie van de Internet of Things (IoT), cloud computing, data-integratie en andere technologische ontwikkelingen. Een metamorfose vanuit de kern van de productie is noodzakelijk om bestaansrecht te behouden. Fundamentele verandering zal leiden tot nieuwe marktsegmenten, nieuwe waardeketens, nieuwe groeiregio’s en nieuwe partnerships. Om hier optimaal gebruik van te maken, heeft u Amrop uit Amstelveen, nabij Amsterdam, nodig. Wij vinden namelijk de juiste COO of MD voor uw bedrijf in de industrie of maakindustrie door middel van executive search.

Creëer kansen voor uw bedrijf in de industrie of maakindustrie dankzij executive search

Nederland heeft alles in huis om een mooie, slimme industriële toekomst tegemoet te gaan. We beschikken tenslotte over een sterk industrieel fundament van grote én kleine ondernemingen met een goed geoliede ICT-infrastructuur, logistiek en een hoog opleidingsniveau waarin overleg en polderen een eerste natuur is. Met de juiste MD of COO die u met behulp van executive search vindt, gaat er een wereld open voor uw bedrijf in de industrie of maakindustrie.

Vind de juiste COO in de industrie of maakindustrie middels executive search

Leiderschap is de sleutel naar de toekomst van de industrie. Visionairs die kunnen laveren in een businessomgeving van voortdurende verandering zijn hard nodig. Op koers blijven van uw visie, terwijl u kansen pakt, daar ligt de crux. Veranderen, experimenteren, pionieren, bijvoorbeeld door het ontwikkelen van nieuwe initiatieven in (regionale) fieldlabs en smart hubs waarin bedrijven en onderwijs- en kennisinstellingen samenwerken. Leiders met zowel verbeeldings- als daadkracht zijn hard nodig. Het gaat om kansen zien én benutten. Wie de combinatie van droom en daad onder de motorkap heeft, is de baas van morgen. Dit geldt voor algemeen directeuren of CEO’s maar zeker ook voor operations managers of COO’s. De baas van morgen gaat over de toekomstige continuïteit van de organisatie en zet zich daarmee in voor disruptieve vernieuwing. Hij of zij inspireert, is een ‘verbinder’ en krijgt mensen vrijwillig mee. Deze COO of MD vindt u met hulp van de executive search consultants van Amrop, die zich onder andere specialiseren in de sector industrie en maakindustrie. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 20 347 32 32, stuur een e-mail naar requestforsearch@amrop.nl of vul het contactformulier in. Ontdek de mogelijkheden van executive search voor de industrie en maakindustrie en vind een geschikte COO of andere professional.

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug