Digital

The illusion of knowledge

Executive search voor het vinden van de juiste CIO wordt steeds belangrijker voor de IT, doordat veranderingen elkaar snel opvolgen in de digitale wereld. Dat digitale transformatie de wereld, bedrijfstakken en ondernemingen op zijn kop zet, is de meest uitgesleten uitspraak van deze tijd. Een standaard openingszin van menig opiniestuk of boardroom presentatie. Digital is hét trending topic, ook binnen de wereld van executive search. De impact van digital op de bedrijfsvoering wereldwijd is onomstreden. Maar hoeveel bedrijven weten werkelijk wat de implicaties zijn van de digitale transformatie? En hoeveel bedrijven beseffen daadwerkelijk dat ze te weinig doen?

Door middel van executive search de juiste CIO voor uw bedrijf in de IT vinden

Er is geen bedrijf dat niet de urgentie voelt van digitale transformatie, maar lang niet alle bedrijven pakken dit proces grondig en systematisch aan door te kiezen voor de enige juiste weg: een fundamentele herijking van de bedrijfsvoering. Gevolg is dat veel bedrijven vooral investeren in symptoombestrijding aan de oppervlakte. Ze beseffen niet dat de ware digitale transformatie vanuit de kern van de organisatie wordt aangestuurd en op alle niveaus in de organisatie plaatsvindt. Van strategisch tot tactisch, van de boardroom tot aan de werkvloer, elk niveau vereist maatwerk en maatwerk vereist specialisten. Hierdoor investeren veel bedrijven veel geld, maar op de verkeerde manier. Geschat wordt dat veel bedrijven 75% investeren, terwijl 150% nodig is om niet achterop te raken. Aangezien de investeringen vaak even goed fors zijn, voelt de aanpak al gauw robuust. Maar schijn bedriegt. Er is daadwerkelijk meer nodig om te overleven in het tijdperk van digital, waaronder een goede CIO die de veranderingen aan kan sturen en u vindt hem of haar door middel van executive search.

De transitie naar digital doorstaan dankzij executive search naar de ideale CIO

Digitale transformatie vereist op elk niveau de juiste kennis en ervaring. Het grote probleem is dat deze kennis en ervaring in de boardroom in veel gevallen onderbezet is. Een ‘aanzienlijk’ budget voor digital geeft schijnveiligheid. Men weet te vaak niet wat men niet weet; the unknown unknowns in digitale transformatie zijn talrijk. Dit zorgt dat het fundament voor de digitale transformatie onbewust vermolmd is en dat de boom bij de eerste de beste storm omgaat. Dit voorkomt u door Amrop, het recruitmentbureau uit Amstelveen (Amsterdam), in te schakelen voor executive search om zo de juiste CIO en IT-Manager voor uw organisatie in de IT te vinden.

Vind de juiste CIO dankzij executive search

Digitale transformatie vraagt op elk niveau de juiste leiders. Elk met zijn of haar eigen kennis, ervaring en specialisme. Dat begint in de boardroom, want hier ligt de taak en de verantwoordelijkheid om de deken van zekerheid, comfort en routine af te schudden en te proberen te achterhalen wat u niet weet. Onze executive search consultants vinden een CIO die dit voor uw bedrijf in de IT kan realiseren. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 20 347 32 32 of stuur een e-mail naar requestforsearch@amrop.nl. U kunt ook het contactformulier invullen om te informeren naar de mogelijkheden van executive search in uw zoektocht naar een geschikte CIO.

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug