Not-for-Profit / Publieke sector en Maatschappelijke Organisaties

Visie in actie

 

Executive search wordt steeds belangrijker in de publieke sector. U heeft leiders en professionals nodig met visie. Visie is de kunst de onzichtbare dingen te zien. Maar wat als die dingen uw voorstelling te boven gaan? Globalisering en internationalisering van organisaties en markten verleggen de lijnen van het speelveld voortdurend, tot over de grenzen van uw business en specialisme heen. Ongekende situaties werken keihard in op de bedrijfsvoering en zorgen voor radicale onzekerheid. De impact van corona, me-too, stikstofnormen en racisme verzwaart de dagelijkse realiteit van nieuwe financieringsstructuren, toenemende externe eisen, marktwerking, concurrentie, steeds veranderend politiek draagvlak en een terugtrekkende overheid. Zie dan maar eens op koers te blijven van uw visie. Hiervoor heeft u een sterke leider nodig voor uw organisatie in de publieke sector en die vindt u door middel van executive search.

 

Executive search levert de juiste professionals aan bedrijven in de publieke sector

Het vinden van de juiste professionals middels executive search voor bedrijven in de publieke sector is zaak. Alle grote hedendaagse bedrijven zijn maatschappelijke organisaties geworden die in het permanente zoeklicht van de publieke opinie verantwoording en rekenschap af moeten leggen voor hun handelen. Want het bedrijfsleven en het publieke domein zijn vervlochten. In een nauw verbonden wereld staat geen bedrijf meer op zichzelf. Alles werkt samen. Oliebedrijven streven naar een duurzamere wereld. Spoorwegen en luchthavens zijn onlosmakelijk verbonden met betere mobiliteit. Technologiebedrijven innoveren voor een vitale gezondheidszorg en financiële instellingen ontwerpen de wereldwijde voedselvoorziening. Klassieke ondernemingen transformeren in rap tempo naar hybride organisaties waar commercieel resultaat voortdurend hand in hand gaat met publiek belang. De publieke sector heeft professionals nodig die zich in dit landschap uitstekend kunnen functioneren en deze professionals levert Amrop aan door middel van executive search.

 

 

Vind middels executive search de juiste leider voor uw hybride organisatie in de publieke sector

Hybride organisaties worden geleid door mensen die in staat zijn te zien wat er nog niet is, maar er wel kan zijn. Ze zijn verbonden aan een visie. Aan een hoger doel. Hiervoor leggen ze verbindingen, vormen ze ketens van gelijkgestemden en overstijgen ze sectorgrenzen. Ze laveren op de tijdsgeest, zetten de waan van de dag om in win-win situaties voor het bedrijf én de omgeving. Dit doen ze door agile te zijn, door zich opnieuw uit te vinden, door oud door nieuw te vervangen en door de luiken naar verandering open te zetten. Want wie kan zien wat er nog niet is, heeft de wereld te winnen. Amrop uit Amsterdam (Amstelveen), helpt u graag om door middel van executive search dit soort professionals te vinden voor uw bedrijf in de publieke sector. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 20 347 32 32 of stuur een e-mail naar requestforsearch@amrop.nl.

 

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug