Professional Services / Zakelijke Dienstverlening

Ask a local!

Ondernemer wordt u niet, dat bent u en met executive search voor professional services en zakelijke dienstverlening vinden wij de professionals die u als ondernemer nodig heeft. Ondernemers hebben verbeeldingskracht, dadendrang en gaan door waar anderen ophouden. Ze zien waar de meesten blind zijn. Waarlijk een speciaal soort. Met een gevoelige antenne voor de wereld bevaren ze de golven van de economische ontwikkeling. Maar wie een ondernemer kent weet ook: ze zijn vaak zo koppig als een ezel. Eigenzinnigheid is onontbeerlijk voor succesvolle ondernemers. Het levert namelijk dat eigen unieke succesvolle pad op, maar te veel eigenzinnigheid kan ook naar een doodlopende weg leiden. Met executive search voor professional services en zakelijke dienstverlening gaan wij dan ook voor u op zoek naar professionals die deze eigenzinnigheid in balans kunnen houden.

 

Vul uw sleutelposities met behulp van executive search voor professional services (zakelijke dienstverlening)

In de zakelijke dienstverlening en professional services geldt de wet van de snelste, zowel bij executive search als in andere domeinen. De eerste die kansen signaleert en eerder dan de rest effectief handelt, is spekkoper. Te laat of verkeerd schakelen betekent omzetverlies en achterstand. Dat is de wet van de jungle. In tijden van transformatie en disruptie liggen de mooiste kansen vaak op het meest onontgonnen terrein. Artificial Intelligence (AI), Robotica: de wereld is uw oester. Maar om vruchtbare grond te vinden, zijn de juiste mensen nodig met specifieke kennis en ervaring om snelheid te kunnen maken. Ondernemers overschatten te vaak hun vermogen talent te vinden in nieuwe specialismen, in sectoren waar ze (nog) geen naam hebben. Hier openbaart zich de valkuil; hierdoor schakelen ze niet snel genoeg hulp in en blijven sleutelposities te lang onvervuld. Amrop uit Amsterdam (Amstelveen) ondersteunt u om de juiste professionals te vinden voor die sleutelposities met executive search voor professional services en zakelijke dienstverlening.

 

Het juiste talent vinden dankzij executive search voor zakelijke dienstverlening en professional services

Het is een misvatting dat talent schaars is. Degene voor wie talent schaars is, kent niet de juiste mensen, is niet bekend bij de juiste mensen, of kijkt niet op de juiste plekken. Als u een nieuwe wereld wilt bestormen, heeft u zowel gidsen als ambassadeurs nodig. Dit zijn mensen die u wegwijs maken, tonen waar u op moet letten, wat ‘the places to be’ zijn en helpen u de leukste mensen te ontmoeten. Wie denkt dit alleen te kunnen, verdwaalt en loopt hulpeloos als een toerist rond. Wie het juiste talent wil aantrekken om een nieuwe weg in te slaan, moet dus hulp inschakelen van ‘the locals’. Dan komt u nog eens ergens.

 

Zakelijke dienstverlening en professional services: ontdek de mogelijkheden van executive search

De executive search consultants van Amrop fungeren als local voor het vinden van professionals die sleutelposities vullen in ondernemingen op het gebied van professional services en zakelijke dienstverlening. Neem contact op met onze professionals door te bellen naar +31 20 347 32 32, stuur een e-mail naar requestforsearch@amrop.nl of vul het contactformulier in.

 

 

 

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug