Human Capital & HR

The Human Age

Executive search door een headhunter biedt uitkomst als u naar een geschikte HR-manager zoekt. De tijd dat HR slechts ondersteunend was in een organisatie ligt ver achter ons en daarom is het belangrijk de juiste professional voor deze sleutelrol te vinden. Het terrein van human resources heeft een revolutie doorgemaakt en is van strategisch belang geworden. De toegang van bedrijven tot resources als geld, informatie, data en technologie is de afgelopen jaren sterk gedemocratiseerd. Ware concurrentiekracht schuilt in innovatiekracht, en mensen maken hierin het verschil. Menselijke skills en vernuft zijn de motor voor alle ontwikkeling en transformatie. Succesvolle bedrijven beseffen dat de mensen die ze aan zich weten te binden de sleutel zijn naar duurzaam concurrentievoordeel en onderscheidend vermogen. Daarmee is de rol van de CHRO groter, zwaarder en veelomvattender geworden. Waar de HR-baas tot voor kort in de schaduw opereerde, is hij of zij vandaag de dag een leader to change in de boardroom. Amrop is dé headhunter in Amstelveen, nabij Amsterdam, die u middels executive search helpt in het vinden van de juiste HR-professional.

Met executive search door een headhunter vindt u HR-professionals die vooruit denken

De veranderingen waar organisaties in deze tijd voor staan zijn ongekend. Dossiers als corona, duurzaamheid, digitalisering, compliance, diversiteit en inclusiviteit dienen zich gelijktijdig, onaangekondigd en met volle kracht aan. Een bedrijf moet reageren en snel ook. Stilzitten is geen optie. Beweeglijkheid, aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn kernkwaliteiten geworden. Met de visie van het bedrijf in het hoofd en in het hart heeft de HR-manager een scherp oog voor alle maatschappelijke, economische en politieke omstandigheden. Hij of zij denkt altijd meerdere stappen vooruit om de mogelijke scenario’s snel te kunnen overzien en de belangen voor verschillende afdelingen te kunnen inschatten. Amrop heeft als headhunter, gespecialiseerd in executive search, al voor veel bedrijven een HR-manager gevonden die aan deze vereisten voldoet. Schakelt u ons in als headhunter, dan gaan wij met behulp van executive search op zoek naar de juiste HR-professional.

Vind de juiste HR-manager met de hulp van een headhunter die opereert via executive search

De moderne HR-manager is een vrijdenker met lef, creativiteit, die out-of-the-box kan denken en kan innoveren. Hij of zij anticipeert, neemt het voortouw en toont initiatief om purpose, business en externe omstandigheden te verenigen en in te bedden in beleid. De best in class zijn niet alleen leiders in hun vak, ze kennen de hele business, hebben visie, ambitie en nemen verantwoordelijkheid. Ze zijn in staat op alle fronten high-level vakmanschap tentoon te spreiden. Daar waar mensen het verschil maken staat de HR-manager die u specifiek op deze kwaliteiten heeft uitgezocht stevig aan het roer. Onze executive search consultants gaan als headhunter graag voor u aan de slag om de juiste professionals te vinden voor uw HR-afdeling. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 20 347 32 32 of een e-mail te sturen naar requestforsearch@amrop.nl en ontdek de mogelijkheden van executive search voor HR die wij als headhunter aanbieden.

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug