Retail

Als ervaren headhunter weet Amrop precies wat er nodig is de juiste professional met kennis van en ervaring in retail management te vinden middels executive search. Executive search door een headhunter voor een professional in de retail (management) en sales sector is verdeeld over twee disciplines. Een winkel kent vandaag de dag namelijk twee dimensies, één waar u fysiek naar binnenloopt en één die een online platform is waar u digitaal uw winkelervaring doorloopt. Twee volstrekt verschillende werelden die geheel andere eisen stellen aan de managers die de ‘winkel-teams’ aansturen.

 

Executive search door een headhunter voor een goede leider voor uw retail management

De fysieke winkel kan alle menselijke zintuigen stimuleren om de winkelervaring tot een maximum te brengen. De belangrijkste processen, zoals procurement, supply chain, formule management, shopping behaviour analyses, category management en store operations spelen zich af buiten het bewustzijn van de consument. Alleen bij het geheel harmonieus samenwerken hiervan zal de consument de winkelervaring beleven die aanzet tot productaankoop en winkelloyaliteit.

 

De juiste professional met kennis van retail management vinden dankzij executive search

De online winkel heeft via de digitale route slechts toegang tot audiovisuele zintuigen van de consument. Echter geven de hoeveelheid beschikbare data over groepen en individuele consumenten de online retailer geheel andere middelen om de consument te beïnvloeden. Datamanagement, website routing, insights generen en analyseren, het organiseren van de verkoop tot leveringservaring en klantenservice zijn daarbij andere onderdelen die de ervaring van de consument beïnvloeden. De nieuwe professional met kennis over retail management, die u met een headhunter via executive search vindt, moet dan ook in staat zijn om enerzijds hooggespecialiseerde operationele, marketing en digitale experts aan te sturen. Anderzijds moet hij of zij hen ook harmonieus laten samenwerken om het totale winkelbedrijf optimaal, efficiënt en winstgevend te laten functioneren.

 

Informeer naar de mogelijkheden van executive search in retail 

Wanneer u een professional zoekt die gespecialiseerd is in retail management, is Amrop uit Amsterdam (Amstelveen) de headhunter die een juiste kandidaat voor deze sleutelfunctie vindt door middel van executive search. Dit doen wij overigens niet alleen voor de commerciële sector. Ook de publieke sector kan op onze hulp rekenen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van recruitment voor een functie in retail management of heeft u een vraag over onze dienstverlening als headhunter? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 20 347 32 32 of stuur een e-mail naar requestforsearch@amrop.nl

Verwante publicaties

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug