Over Amrop - Welcome to what's next

De toekomst wordt nu geschreven. De wereld gaat een nieuwe fase in en overal om ons heen worden de kaarten opnieuw geschud. Op alle fronten zien we ongekende veranderingen die worden voortgestuwd door globalisering, digitalisering, migratie en klimaatverandering. Dit leidt tot nieuwe uitdagingen, nieuwe definities, nieuwe regels en nieuwe spelers. In alle sectoren van het bedrijfsleven is verandering de nieuwe normaal en transformatie de nieuwe realiteit.

Transformatie vereist leiderschap, maar niet leiderschap zoals we het kennen. Nieuwe vraagstukken worden immers niet opgelost met oud denken. Amrop helpt organisaties om over de grenzen van hun horizon te kijken. We zorgen voor leiderschap dat bedrijven helpt een brug te slaan naar de toekomst. ‘Leaders for what’s next’ noemen we dat.

Organisaties zijn niet langer eendimensionaal. Moderne bedrijven worden hybride geleid door generalistische leiders die het geheel overzien. Ze werken samen in multidisciplinaire, diverse boardrooms. Want evolutie is een teamsport. Amrop heeft de uitgangspunten van haar dienstverlening hier volledig op ingericht. Wij geloven in ‘executive search for what’s next’ waarin grenzen van sectoren, disciplines en landen wordt overstegen. We verenigen expertise en ervaring door voor elke opdracht het optimale team samen te stellen.

Amrop heeft ruim 40 jaar ervaring in veranderen. We hebben geleerd om leiderschap te zien als alchemie; elke organisatie heeft exact de juiste mix nodig om de benodigde verandering door te maken. Amrop helpt om transformatie te begeleiden en te implementeren. Door de juiste mensen op de juiste plek te zetten en te bouwen aan de optimale boardroom. Dit vereist doorzettings- vermogen, toewijding en wendbaarheid. Daarom gaan we langetermijnrelaties aan; we staan naast onze klanten in het veranderingsproces, we kennen hun business, we kennen de markt waarin ze actief zijn, we kennen hen en we weten welk type leiderschap vereist is voor hun realiteit. We zijn ondernemers net als onze klanten; altijd vooruitkijkend en toegewijd om succesvol te zijn.

Wij zijn Amrop; het executive search bureau... for what’s next...

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug