Onderzoek en Ondersteuning

De Research Consultants van Amrop zijn een fundamenteel onderdeel van onze contextgestuurde executive search-activiteiten. Zij helpen ons om de beste kandidaten te vinden, beoordelen en selecteren zodat onze klanten kunnen rekenen op het best mogelijke talent. Vaak zijn ze het eerste aanspreekpunt voor kandidaten en zij kunnen hun precies vertellen wat onze klanten verwachten en waar ze voor staan.

Ze hebben veel ervaring met senior management en kunnen genuanceerde gesprekken voeren. Ook kijken ze verder dan de meest primaire functie-eisen. Ze letten er bijvoorbeeld ook op dat de zogenoemde 'soft skills' en persoonlijke kwaliteiten van de kandidaten passen bij onze opdrachtgevers. De Researchers van Amrop worden bij elke opdracht uitvoerig geïnformeerd en weten precies waar ze het over hebben. Ze begrijpen de producten, diensten, marktpositie en cultuur van uw organisatie.

Elke Researcher wordt voortdurend opgeleid en ontwikkeld door de Amrop University, waarbij rekening wordt gehouden met lokale marktomstandigheden en de strengste ethische en kwaliteitseisen worden gehanteerd. Doordat wij blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling – meer dan andere bedrijven in onze sector – kunnen we ervoor zorgen dat onze onderzoekers inzicht hebben in de unieke context van iedere search.