Nieuws

Lees meer over het laatste nieuws, evenementen, mededelingen en persberichten van Amrop.

23.11.20

Angela Pasma studeerde Gezondheidswetenschappen en was ruim 6 jaar werkzaam als directeur van de Stichting Jeugdinterventies: ‘Mijn affectie met het brede gebied van de gezondheidszorg en life sciences is van oudsher groot. De afgelopen jaren richtte ik meerdere organisaties en teams in de zorg en life sciences sector op, zowel in nationaal als in Europees verband. Via via kwam ik in contact met Bob de Groot, partner bij Amrop, die met pensioen zou gaan. Bob gaf aan dat ik gezien mijn achtergrond een welkome toevoeging zou zijn in het Amrop team als Partner Health & Life Sciences. Ik...

06.10.20

Welke eigenschappen maken de ideale CHRO anno 2020 en beyond? Vijf C-levelexperts stelden de top vijf samen van persoonlijkheidskenmerken, die CHRO’s in staat stellen via de HR-portefeuille waarde toe te voegen aan de organisatie.

Lees het volledige artikel in het CHRO magazine voor HR-Executives waaraan onze partner Bob de Groot heeft bijgedragen.

29.06.20

Steeds meer executive searchbureaus ondertekenen de Executive Search Code en committeren zich hiermee vrijwillig aan een actieve rol bij de benoeming van vrouwen in topposities. Topvrouwen.nl geeft deze bureaus een podium: hoe dragen zij bij aan een betere man/vrouwbalans in de top van het bedrijfsleven, hoe gaan ze om met dilemma's en wat zijn de successen die ze boeken? Deze keer aan het woord: Dorien Wietsma, Partner Amrop Amsterdam.

 

  Waarom vond u het belangrijk de Executive Search Code te tekenen? Hoe draagt u in het verlengde hiervan bij aan het succes binnen de...
20.05.20

Over governance, cultuur, gedrag en lange termijn waardecreatie in de directiekamer. Lees het interview met prof. dr. Mijntje Luckerath (februari 2020) in het MD Magazine.

28.04.20
Hulp voor onze klanten - Bijzondere tijden vragen om bijzondere ingrepen

Alle organisaties, worden nu geconfronteerd met situaties en vraagstukken die vragen om concrete en snelle oplossingen. Zowel voor nu, als ook voor straks, op het moment van ‘re-start’ is het zaak om de juiste beslissingen te nemen.

Specifieke Services

Bij Amrop hebben we specifieke services in huis om u te helpen navigeren in moeilijke situaties. Deze services bieden u oplossingen voor de actuele vraagstukken op korte en langere termijn.

De Juiste Keuze

Juist nu, in een tijd waarin het meer dan ooit...

08.04.20

The world is facing severe and unprecedented challenges. Here at Amrop our first priority is the safety and wellbeing of our people, our clients, our candidates, and their families.

 

In the light of the current need for social distancing, many Amrop offices have transferred to homeworking for the foreseeable future. However, we remain fully connected with you and with each other.

 

Our technology infrastructure is providing us with secure access to all the necessary tools and databases. Candidate, client and internal meetings are being conducted via video...

25.02.20
De Lerende Organisatie - The Place To Be?

Jaren geleden woonde ik in Singapore. Het land van onbegrensde mogelijkheden. Het land van de expats, bankiers en extreem luxe wolkenkrabbers. Het land met een hoog welvaartspeil, gericht op ontwikkeling en groei, schone straten, vriendelijke mensen en een overheerlijke Aziatische keuken. Het land dat, van origine een potpourri van verschillende culturen, diversiteit omarmt met respect voor verschillen. Singapore: The place to be!

Met veel plezier vond ik mijn weg in de bruisende miljoenenstad. Ik paste me aan, aan nieuwe gewoontes, een...

22.01.20

“Om te kunnen groeien in dit competitieve en turbulente landschap, hebben healthcare organisaties en bedrijven binnen de life sciences markt uitzonderlijke managers nodig. De speurtocht naar toptalent is geen sinecure en is altijd uniek.“ 

 

Het vakblad Biotech News & Life Sciences, gespecialiseerd in de Life Sciences & Health sector, sprak met Amrop Partner Bob de Groot en Managing partner Eelco van Eijck over deze snel veranderende en innovatieve sectoren, de toenemende eisenlijst voor topmanagement en de speurtocht naar Leaders for What’s Next.

04.01.20

Amrop Partner Bob de Groot had een interview bij KLM Engineering & Maintenance en schreef daarover een artikel voor het Tijdschrift voor Talent- en Managementontwikkeling (jaargang 27, nummer 4, winter 2019). KLM Engineering & Maintenance heeft het ‘teaming concept’ ingezet als onderdeel van een grootschalig verander traject binnen het KLM-bedrijfsonderdeel met ruim 5.000 ‘technische professionals’.

“Een zoektocht naar het verborgen potentieel van de mensen binnen E&M en het vormgeven aan een flexibele manier van samenwerken binnen en hoog dynamische context”.  

Amrop Global Nieuws

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug