Nieuws

Lees meer over het laatste nieuws, evenementen, mededelingen en persberichten van Amrop.

16.12.16

CIODAY is an annual networking event hosted by ICT Media, attracting more than 650 CIOs and IT VPs. The event includes numerous interactive sessions as well as master classes with top industry speakers.

CIODAY 2016 explored the themes of social developments, transformation, new business models and breaking through traditional frameworks, in the broader context of leadership, economy and society. It also explored the shifting dynamics of governance in which the CIO role gaining more importance than ever before.

Amrop Netherlands was the key executive search sponsor for the...

01.11.16

Het hr-vak is vol in ontwikkeling en het strategisch belang voor elke organisatie is overduidelijk. Het vak is volwassen geworden en elke top-organisatie heeft tegenwoordig een Chief HR Officer (CHRO) of sterke hr-directeur binnen zijn gelederen aangesteld. Dit is dan ook een professionele hr-topleider met een sterke hr-achtergrond en hij of zij heeft een professioneel team dat zich inzet om de strategie en doelstellingen van de organisatie te realiseren. Het creëren van goed leiderschap en een sterke cultuur met duidelijk vastgestelde waarden is een kritisch onderdeel van deze strategie...

09.09.16

"Een directiefunctie vul je niet meer op door telefoontjes aan oude bekenden, zeggen Eelco van Eijck en Nicolette Zandbergen van executive search-bedrijf Amrop. Het aanbod van talent uit onverwachte hoeken is groot. Alleen: je moet het wel weten te vinden." Lees het hele interview met de Amrop Partner Eelco en Nicolette in de nieuwe editie van Mangement SCOPE.

25.08.16

Op 24 mei jl. ondertekende AMROP de Executive Search Code van de Stichting ‘Talent naar de Top’. Door het ondertekenen van de Code onderschrijft AMROP het belang van M/V diversiteit in organisaties en committeert zij zich ook formeel aan een actieve rol in het benoemingsproces van haar opdrachtgevers om vrouwen in topposities te bevorderen. AMROP werd vertegenwoordigd door Partners Sandra de Bruijn en Nicolette Zandbergen.

De Bruijn: “In onze organisatie staat diversiteit in het algemeen –en de M/V diversiteit in het bijzonder– hoog in het vaandel, zowel bij het invullen van...

Amrop Global Nieuws

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug