Nieuws

Lees meer over het laatste nieuws, evenementen, mededelingen en persberichten van Amrop.

04.03.21

Hoe sneller een leider succesvol integreert in een organisatie, hoe sneller de organisatie gebruik kan maken van zijn/haar waarde. Het devies van zowel de executive als de organisatie is vaak ‘tijd is geld’. Maar een onjuiste interpretatie van dit motto leidt tot een cruciale inschattingsfout. Succes is namelijk niet gebaat bij haast maken, maar bij onthaasten. Om snel te integreren moet tijd vrij gemaakt worden; vertragen om te kunnen versnellen! Juist in de ‘versheid’ van de nieuwkomer; zijn/ haar afstand tot de materie en de organisatie schuilt veel kracht. Dat geeft namelijk die frisse...

23.02.21

Amrop kondigt een exclusieve strategische alliantie aan met JM Search, een vooraanstaand executive search en leiderschapsadviesbureau.

Amrop start 2021 met positief nieuws. Amrop is een strategische alliantie aangegaan met JM Search, een vooraanstaand onafhankelijk bureau voor executive search- en leiderschapsadvies, met kantoren in New York, Philadelphia, Chicago, Seattle en Los Angeles. Met deze exclusieve alliantie breiden Amrop en JM Search hun respectievelijke aanbod en wereldwijde bereik uit. Amrop heeft nu wereldwijd 65 kantoren in 53 landen.

JM Search bedient al meer...

Amrop Global Nieuws

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug