Nieuws

Lees meer over het laatste nieuws, evenementen, mededelingen en persberichten van Amrop.

25.02.20
De Lerende Organisatie - The Place To Be?

Jaren geleden woonde ik in Singapore. Het land van onbegrensde mogelijkheden. Het land van de expats, bankiers en extreem luxe wolkenkrabbers. Het land met een hoog welvaartspeil, gericht op ontwikkeling en groei, schone straten, vriendelijke mensen en een overheerlijke Aziatische keuken. Het land dat, van origine een potpourri van verschillende culturen, diversiteit omarmt met respect voor verschillen. Singapore: The place to be!

Met veel plezier vond ik mijn weg in de bruisende miljoenenstad. Ik paste me aan, aan nieuwe gewoontes, een...

22.01.20

“Om te kunnen groeien in dit competitieve en turbulente landschap, hebben healthcare organisaties en bedrijven binnen de life sciences markt uitzonderlijke managers nodig. De speurtocht naar toptalent is geen sinecure en is altijd uniek.“ 

 

Het vakblad Biotech News & Life Sciences, gespecialiseerd in de Life Sciences & Health sector, sprak met Amrop Partner Bob de Groot en Managing partner Eelco van Eijck over deze snel veranderende en innovatieve sectoren, de toenemende eisenlijst voor topmanagement en de speurtocht naar Leaders for What’s Next.

04.01.20

Amrop Partner Bob de Groot had een interview bij KLM Engineering & Maintenance en schreef daarover een artikel voor het Tijdschrift voor Talent- en Managementontwikkeling (jaargang 27, nummer 4, winter 2019). KLM Engineering & Maintenance heeft het ‘teaming concept’ ingezet als onderdeel van een grootschalig verander traject binnen het KLM-bedrijfsonderdeel met ruim 5.000 ‘technische professionals’.

“Een zoektocht naar het verborgen potentieel van de mensen binnen E&M en het vormgeven aan een flexibele manier van samenwerken binnen en hoog dynamische context”.  

Amrop Global Nieuws