Nieuws

Up-to-date berichten over onze huidige gebeurtenissen
23.02.21

Amrop breidt netwerk uit in de USA!

Amrop kondigt een exclusieve strategische alliantie aan met JM Search, een vooraanstaand executive search en leiderschapsadviesbureau.

Amrop start 2021 met positief nieuws. Amrop is een strategische alliantie aangegaan met JM Search, een vooraanstaand onafhankelijk bureau voor executive search- en leiderschapsadvies, met kantoren in New York, Philadelphia, Chicago, Seattle en Los Angeles. Met deze exclusieve alliantie breiden Amrop en JM Search hun respectievelijke aanbod en wereldwijde bereik uit. Amrop heeft nu wereldwijd 65 kantoren in 53 landen.

JM Search bedient al meer dan 40 jaar private equity en venture capital portfoliobedrijven, Fortune 500-bedrijven en andere groeigerichte organisaties. JM Search heeft een reputatie opgebouwd gebaseerd op het succesvol leveren van het juiste talent, op maat gemaakt voor elke situatie. Zoals Annika Farin, Global Chair van het Amrop Partnership uitlegt: “Onze twee firma’s delen veel overeenkomsten in cultuur en waarden, vooral in onze gezamenlijke aanpak om de klant centraal te stellen bij alles wat we doen.”

De gebeurtenissen van 2020 hebben duidelijk gemaakt dat leiders strategische verschuivingen moeten omarmen - om vooruit te kijken en ondernemingen te beschermen en voor te bereiden op wat komen gaat.
Sterk en inspirerend leiderschap is nog nooit zo belangrijk geweest. De gecombineerde expertise en schaal van JM Search en Amrop biedt u ongelimiteerde toegang tot een wereldwijde pool van talent en gespecialiseerd leiderschapsadvies, terwijl u toch het voordeel behoudt van de onafhankelijkheid van beide bedrijven.

Als u wilt bespreken hoe deze ontwikkeling uw behoeften op het gebied van leiderschapsadvies en executive search kan ondersteunen, neem dan contact met ons op via +31 20 347 32 40 of eelco.van.eijck@amrop.nl.

Amrop Global Nieuws

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug