Leiderschaps- en talentontwikkeling

Om ervoor te zorgen dat we onze rol als Trusted Advisor optimaal kunnen blijven invullen, bieden we onze professionals voortdurend de mogelijkheid om servicegerichte opleidingen te volgen aan de Amrop University. Tijdens het curriculum wordt ingegaan op marktontwikkelingen, bedrijfsexpertise en innovaties op het gebied van dienstverlening. Hierbij combineren we verschillende methodes, van online workshops en grensoverschrijdende mentorprogramma's tot internationale cursussen en events, om de kennis binnen onze partnership te bundelen.

Talentenprogramma Amrop 

Voor een succesvolle talentmanagementstrategie moeten internationale organisaties ervoor zorgen dat hun high-potentials de gelegenheid krijgen om zich te ontwikkelen tot de leiders van morgen. Dat geldt ook voor Amrop. Onze kantoren dragen interne kandidaten voor die beoordeeld worden door het internationale Leadership Services-team van Amrop, waarna onze Talent Task Force de meest belovende talenten selecteert. Het ontwikkelingsprogramma dat zij volgen, bestaat uit verschillende fases en is gericht op leiderschap en samenwerking bij internationale innovatieprojecten, voortdurende begeleiding door een senior manager en opleidingen en cursussen van IMD.

Campussessie Amrop

De kwaliteit en toewijding van de onderzoekers en partners van Amrop zijn een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Tijdens onze jaarlijkse campussessie kunnen collega's van over de hele wereld met elkaar in contact komen via een interactief live-forum. Deze sessies vormen de basis voor de professionele ontwikkeling van onze onderzoeksteams. Door klassikaal onderwijs en lezingen door externe professionals te combineren met kennisuitwisseling onder collega's zijn onze onderzoekers en partners altijd op de hoogte van de nieuwste 'best practices' en innovaties. Hierdoor kunnen ze klanten en kandidaten helpen om de juiste beslissingen te nemen – op een efficiënte manier en met oog voor de langere termijn.

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug