Leaders For What's Next - through Context Driven Executive Search

Wij vinden dat de context belangrijk is voor geslaagde executive search opdrachten. Daarom kiezen wij voor een contextgestuurde aanpak, om inzicht te krijgen in de manier waarop een bepaalde search aansluit bij het succes van uw bedrijf. Omdat wij overal ter wereld actief zijn en kantoren hebben in verschillende landen zijn we perfect op de hoogte van alle nuances en gevoeligheden die verschillende culturen met zich mee kunnen brengen.

De bedrijfscontext

Verschillende markten, klanten, bedrijfsmodellen, operationele strategieën en tactieken, waardes en visies zorgen voor uiteenlopende criteria als het gaat om topmanagement. Wij nemen de tijd om te begrijpen hoe uw bedrijf functioneert op een globale, regionale en lokale basis en hoe deze activiteiten zich zullen ontwikkelen, om de beste kandidaten te vinden voor de specifieke context van uw bedrijf.

De culturele context

Internationaal zakendoen betekent dat u mensen met totaal verschillende culturen moet samenbrengen. Daarom verdiepen we ons uitgebreid in de cultuur en het karakter van uw bedrijf, zodat we begrijpen welke mensen hier het best op aansluiten. En omdat onze kantoren vooral bemand zijn door mensen die uit het land zelf afkomstig zijn, kunnen we u helpen om de plaatselijke cultuur en politiek in uw voordeel te laten werken.

De context van de kandidaat       

Wij geloven dat we onze klanten beter kunnen helpen door onze kandidaten beter te behandelen – door te begrijpen wat hun behoeften en verwachtingen zijn. We gaan uiterst zorgvuldig om met hun informatie en houden ze voortdurend op de hoogte. En we helpen hun om inzicht te krijgen in uw bedrijf, zodat ze zelf kunnen bepalen of de in te vullen positie exact de juiste voor hen is.

De financiële context

Om het allerbeste talent aan te trekken, moet u weten in welke financiële context een voorstel wordt beoordeeld. Wij helpen u om een voorstel te doen dat aansluit bij de situatie op de lokale en internationale markten, en de middelen van uw bedrijf. En omdat financiële overwegingen nooit op zichzelf staan, bieden wij een extra perspectief zodat u een concurrerend aanbod kunt doen.

De context van onze dienstverlening

Wij hebben dezelfde doelstellingen en verwachtingen als u en proberen deze voortdurend te overtreffen. Onze contextgestuurde werkwijze is, per definitie, gebaseerd op de behoeften en omstandigheden van uw bedrijf, uw waarden en uw manier van ondernemen. Als uw vertegenwoordiger op de talentenmarkt proberen wij het positieve imago van uw bedrijf bij iedere search verder te versterken.

 

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug