Klantreactie: Van Tilburg-Bastianen

Voorzitter rvc Guus Hoefsloot:

“Amrop vond die executive topper voor ons”

Op weg naar uitbreiding van de C-staff: Van Tilburg-Bastianen Groep start de zoektocht naar een nieuwe CFO. Amrop ondersteunt de specialist in mobiliteit. Guus Hoefsloot van TB Groep: “Amrop begrijpt wat er speelt in de automotive branche.”

Van lease en autoverhuur tot verkoop en onderhoud van personenwagens, bedrijfswagens en trucks. Van Tilburg-Bastianen Groep (ook wel TB Groep) is specialist in mobiliteit en één van de grootste DAF-dealers in Europa.

Amrop wordt ingeschakeld voor de werving van een excellente finance professional met strategisch inzicht. De voorzitter van de raad van commissarissen Guus Hoefsloot blikt terug: “Amrop kan zich goed inleven in de automotive branche. Dat is opvallend en voor ons een belangrijke toegevoegde waarde.”

“Ontzettend lastig: kiezen uit drie topkandidaten”

Hoe verliep het wervingstraject?

Aanvankelijk had Amrop een longlist samengesteld van dertig kandidaten voor de CFO-functie. Na selectie werd de longlist gereduceerd tot een shortlist van drie kandidaten. Hoefsloot: “Alleen al de goede kwaliteit van de eerste dertig kandidaten getuigde van hun professionaliteit en ervaring.”

“We vonden het ontzettend lastig om te kiezen uit die drie topkandidaten. “Doe eens iets anders”, zei Amrop-partner Eelco van Eijck toen tegen me. Hij stelde een rondleiding voor met onze CEO om hem of haar beter te leren kennen.”

“Creatief plan om de kandidaten goed te leren kennen”

Wat viel op aan de samenwerking?

Hoefsloot: “Die rondleiding met de CEO was een autorit langs de verschillende bedrijfsonderdelen van de Van Tilburg-Bastianen Groep. Een zeer inventief plan om de kandidaten in een ontspannen sfeer goed te leren kennen. We wilden graag nog meer horen over hun ervaringen, de veranderingsprocessen die ze hadden geleid en hoe ze dat hadden aangepakt.”

“De beste persoon is op de juiste plek terecht gekomen”

Waar ben je het meest tevreden over?

“Het creatieve kenmerkt Amrop: een andere invalshoek vinden in het proces naar de juiste match. Dit heeft er bij ons toe bijgedragen dat een zeer gekwalificeerde vrouw op deze positie terecht is gekomen. Daar draait het uiteindelijk om!”

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug