Internationaal Research team

De Research Consultants van Amrop zijn een fundamenteel onderdeel van onze Context Driven Executive Search-activiteiten. Met behulp van de nieuwste digitale tools helpen zij om de beste kandidaten te vinden, te beoordelen en te selecteren zodat onze klanten kunnen rekenen op het best mogelijke talent. Vaak zijn ze het eerste aanspreekpunt voor kandidaten en zij kunnen hun precies vertellen wat onze klanten verwachten en waar ze voor staan.

Ze hebben veel ervaring met senior management en kunnen gelijkwaardige gesprekken voeren. Ook kijken ze verder dan de meest primaire functie-eisen. Ze letten er bijvoorbeeld ook op dat de zogenoemde 'soft skills' en persoonlijke kwaliteiten van de kandidaten passen bij onze opdrachtgevers. De Research Consultants van Amrop worden bij elke opdracht uitvoerig geïnformeerd en weten precies waar ze het over hebben. Ze begrijpen de producten, diensten, marktpositie en cultuur van de organisatie. De Research Consultants van Amrop hebben toegang tot de meest moderne technieken, zodat ze 'de onderste steen boven kunnen krijgen' in de zoektocht naar het beste talent.

Elke Research Consultant krijgt continue trainingen ontwikkeld door de Amrop University, waarbij rekening wordt gehouden met lokale marktomstandigheden en de meest strenge ethische en kwaliteitseisen worden gehanteerd. Doordat wij blijven investeren in research en development – meer dan andere bedrijven in onze sector – kunnen we ervoor zorgen dat onze Research Consultants beter inzicht hebben in de unieke context van iedere search.

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug