Zakelijke Dienstverlening

Human capital is de blijvende succesfactor in zakelijke dienstverlening. Wij werken samen met onze klanten en ontwikkelen solide en geïntegreerde leiderschapskwaliteiten op elk niveau. We benaderen reële problemen en bereiken praktische oplossingen met onze klanten, volledig deelnemend aan een transparant en op vertrouwen gebaseerd proces en creëren daardoor samen een uitstekend resultaat.

Amrop combineert lokale expertise met globale middelen in een behendige partnership. Elk jaar vervullen wij meer dan 200 (cross border) search opdrachten, opvolgingsplanning en leiderschapsbeoordelingen voor partners, senior executives, directors en practise leaders in wereldwijde, regionale en lokale professionele bedrijven in de dienstverlening over de hele wereld.

We richten ons op de behoeften van bedrijven in de volgende servicegebieden:

  • Strategy and management consulting
  • Audit and tax
  • Legal

Context

Leaders For What’s Next in de zakelijke dienstverlening moeten zeer behendig, vooruitstrevend en strategisch zijn. Ze worden geconfronteerd met kritische vragen die van invloed zijn op de organisatiecultuur, loyaliteit van leden en concurrentievoordeel. Hoe kunnen centralisatie en decentralisatie worden verzoend?

Hoe kunnen globale overeenstemming en lokale responsiviteit op een geloofwaardige manier worden ontwikkeld? Hoe kunnen specialisatie en generalisatie naadloos worden geïntegreerd? Bij de doelstelling om marktaandeel te winnen en tegelijkertijd de reputatie van het merk te behouden, hoe de balans te vinden tussen core competence focus en portofolio-uitbreidingen?

Ondertussen vereist meedogenloze druk op prijzen innovatieve en op ROI gebaseerde prijsmodellen. En in een discrete sector hebben senior professionals sterke vaardigheden en netwerken nodig om te anticiperen op concurrentiedynamiek, veranderende regelgeving en technologische vooruitgang als hun organisaties vooruitstrevend en succesvol willen zijn.

Wat is Next voor uw bedrijf? Hoe kunt u er voor zorgen dat uw nieuwe leiders aan boord gemotiveerd en fit voor de toekomst zijn?

Expertise

Als Partners in Amrop's Professional Services Industry Practice putten wij uit jarenlange directe persoonlijke ervaring en diepgaande kennis van de sector om het succes van onze klanten te verzekeren. Amrop partners hebben gewerkt als senior partners in wereldwijde professionele dienstverlenende bedrijven en begrijpen de vraag naar top leiderschapstalent. Onze schaal, omvang en kennis stellen ons in staat om talentbehoeften aan te pakken op een manier die niemand anders kan.

People

Klik hier om de wereldwijde Professional Services Practice Leader van Amrop te ontmoeten.

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug