Digital

De digitale transformatie heeft bedrijfsmodellen en -sectoren ingrijpend veranderd. In de toekomst zal deze digitale transformatie alsmaar verder doorzetten. Het managen hiervan vereist krachtig leiderschap van raden van bestuur, commissarissen en CEO’s - bij het ontwikkelen van digital roadmaps, het uitvoeren van digitale strategie en het fundamenteel herdenken over de manier waarop bedrijven omgaan met klanten in een wereldwijde multi-channel omgeving.

Digitaal leiderschap voor de toekomst

De Digital Practice van Amrop levert succes in executive search opdrachten gericht op het rekruteren (recruitment) van  nieuw leiderschap en directeuren in de volgende sectoren:

  • Digital, big data (advanced analytics), machine learning, IOT en robotics
  • Media en entertainment: de omroepsector, e- en m-commerce, entertainment en uitgeverijen Hardware, netwerkapparatuur, halfgeleiders en elektronica,
  • Telecom, telecom en mobiele aanbieders, internet en netwerk providers en netwerkintegratie
  • Software, enterprise applications en securitySysteemintegratie, IT-services, outsourcing Cloudcomputing en Datacenters, NOC en SOC

Expertise

Partners en consultants van Amrop hebben specifieke business management ervaring, diepe kennis en inzicht van de sector zelf, in zowel de lokale als internationale markt op board level. Onze klanten hebben veel profijt van de zorg, focus en toewijding die wij als team investeren om uitstekende resultaten in executive search en leadership services te boeken.

We hanteren een context gedreven search aanpak en werken nauw samen met onze klanten aan een efficiënte, betrouwbaar en duurzaam recruitment resultaat.

Onze partners hebben langdurige relaties met onze klanten, niet alleen als het gaat om het aanleveren van nieuwe talenten – de Leaders For What's Next – maar ook bij het beoordelen van bestuurs- en managementteams, het implementeren van opvolgingsvraagstukken en talentmanagementoplossingen.

U kunt uw Amrop-Partner zien als een Trusted Advisor die u en uw bedrijf ondersteunt tijdens deze transformatieprocessen.

De Technology & Media Practice van Amrop in Nederland wordt geleid door Job Voorhoeve.

Search Request

Wilt u een search aanvragen voor uw bedrijf? Stuur een e-mail naar requestforsearch@amrop.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Recente publicaties

C-Level Executives, School je bij op Digitaal gebied

Waar is uw CISO en security team?

Digitization on Boards: 2016 Report 

Verwante publicaties

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug