Roland Theuws

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat is een van de belangrijkste kenmerken voor een moderne leider. We leven in een tijd van transformatie. Je moet voortdurend op je qui-vive zijn; bijblijven, opschakelen en meebewegen met alles wat er om je heen gebeurt. Je moet sterk in je schoenen staan en fit zijn; geestelijk, emotioneel en lichamelijk.

Energie is de rode draad in de carrière van Roland. Door diverse leiderschapsposities in zowel conventionele als duurzame energie. Maar ook door zijn onbegrensde energie om te presteren. “Ik werk met maakbedrijven. Dat maakt mijn portfolio enorm breed. Technologie en innovatie hebben voor hyperspecialisatie gezorgd. Het palet aan smaken in de markt is enorm geworden. Allemaal ondernemers die kansen zien om nieuwe markten te ontwikkelen en ervoor gaan. In de industrie, energie en infra worden elke dag grenzen verlegd. Prachtig!”

Dat vraagt ondernemerschap van moderne leiders; je hebt een vrije geest nodig om over grenzen heen te kunnen kijken. De 25 jaar ervaring van Roland in verschillende industrieën, ondernemingen en landen zijn in dat opzicht een voordeel. Hij kruipt snel onder de huid van een bedrijf. “Dat stelt me in staat te begrijpen wat er nodig is om de volgende stap te maken. Het brengt me voorbij het conventionele en laat me voor het optimale gaan. Ik realiseer duurzame groei door verder te kijken dan de ‘usual suspects’. In deze tijd van transformatie is dat essentieel.”

Mijn brede ervaring zorgt voor een open blik op de wereld en dat vergroot de vijver om in te vissen.

Ik ga voor duurzame relaties en voor duurzaam succes. Net als mijn klanten ben ik ondernemer en ik lever altijd. ‘Nee’ is geen optie; ik kijk verder, ga verder en werk harder. Dat leidt me altijd naar degene die de onderneming verder kan brengen. Dat is misschien niet altijd degene die je verwacht, maar wel altijd de juiste om de onderneming de toekomst in te brengen. En dat is de energie die me drijft.

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug