Job Voorhoeve

Er zijn wereldwijd nog nooit zo veel ondernemingen geweest. En niet alleen in hoeveelheid, maar ook in diversiteit. Een ding hebben al deze bedrijven gemeen; ze bevinden zich allemaal in transformatie. Verandering is hun enige constante en technologie is de grote aanjager. Technologie verandert meer dan alleen de output van een onderneming. Het verandert ook de organisatie en het leiderschap. De overgang naar een nieuwe fase brengt nieuwe energie en nieuw denken; dit is een vliegwiel voor cultuurverandering.

Job heeft jarenlange internationale ervaring op het snijvlak van technologie en organisatie. Het heeft hem alle ‘ins en outs’ geleerd van het ontwikkelen van leiderschap binnen een boardroom en het bouwen van multidisciplinaire teams om een nieuwe koers in te slaan. Diversiteit is hiervoor een sleutelwoord. Niet alleen in cultuur, gender, nationaliteit en geslacht. Maar ook in de manier waarop je leidinggeeft; stijldifferentiatie is erg belangrijk. Moderne organisaties zijn multidimensionale entiteiten, dus je moet voortdurend kunnen schakelen tussen verschillende leiderschapsstijlen.

Het is niet voor niets dat Amrop’s logo een Nexus bevat; het symbool voor diversiteit. Dat representeert de verbinding die we maken tussen diverse disciplines. Precies wat modern leiderschap nodig heeft. Onze werkprocessen zijn hier volledig op ingericht. Amrop vormt voor elke opdracht het beste team; we combineren de rijkheid aan ervaring en expertise van onze partners en voor elke opdracht bundelen we de beste krachten. De wereld is aan het veranderen en executive search moet mee veranderen. We hebben respect voor onze corporate concurrenten, maar we willen niet zijn zoals zij. Amrop is het executive search bureau voor ‘what’s next’. Dit houdt in dat we organisaties helpen in de transformatie naar een nieuwe fase.

We zijn goed in het begeleiden van veranderingstrajecten. En net als onze klanten zijn we ondernemer. Transformatie vereist commitment, zorg en toewijding. Transparantie en partnership zijn hierin van groot belang. Wij staan naast onze klanten in hun veranderingsproces, gedurende het gehele proces. Dus als je verandering wilt, moet je niet het establishment vragen, maar dan bel je Amrop!

Publicaties

Interviews

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug