Angela Pasma

Veranderen doe je samen. De werkelijkheid waarin we vandaag werken is gelaagd en circulair. Dat wordt steeds duidelijker. De uitdagingen waar de health & life sciences sector voor staat zijn complex. Aansluiting en verbinding is hard nodig om verder te komen. Juist in ‘samen’ vinden we het pad naar de beste oplossingen. Door perspectieven te bundelen ontstaat een holistische blik op een organisatie en haar benodigde koers. Het stelt je in staat verder te kunnen kijken en dieper inzicht te krijgen in wat nodig is om te evolueren.

Mijn uitgebreide en gevarieerde (internationale) kennis en ervaring in de health & life sciences industrie (private & publieke sector) is de bron voor mijn verbondenheid met mijn opdrachtgevers. Deze verbondenheid zorgt ervoor dat ik samen met mijn opdrachtgevers - uit zowel volwassen als opkomende organisaties - waardecreatie kan realiseren voor hun organisatie op het gebied van leiderschapsvraagstukken. Goede leiders versterken motivatie, betrokkenheid en de prestaties van de organisatie. 

Ik begrijp de dynamiek die leeft in start- en scale-up organisaties en heb directie- en senior managementfuncties bekleed in kleine, middelgrote en beursgenoteerde organisaties in en gelieerd aan deze industrie. Ik heb vaak zelf in de schoenen van mij opdrachtgevers gestaan. Ik vind daardoor snel aansluiting bij hun werkelijkheid. Ook omdat ik oprecht en intrinsiek geïnteresseerd ben in hun werkveld, expertise en marktomgeving. Ik heb een natuurlijke drang en noodzaak meer te vragen, beter te luisteren, te begrijpen en te voelen. Mijn ervaring als leider zorgt er vervolgens voor dat ik snel een beeld krijg van ‘what’s not on paper’. Ik zie wat de pijnpunten zijn en wat er nodig is om door te schakelen naar ‘what’s next’. 

Mijn vermogen tot inleven valt of staat met de onderlinge relatie. Een goede relatie opbouwen en toewerken naar een partnership vind ik een voorwaarde voor mijn werk; het is de basis voor wederzijdse waardecreatie en plezier in waar je dagelijks mee bezig bent. Je kunt het voelen als dat gebeurt. Samen bouwen, en daardoor het verschil kunnen maken, dan gaat mijn hart sneller kloppen. De relatie met de opdrachtgevers met wie ik werk, is dus per definitie hecht. Vooruitgaan doe je door het samenbrengen van het juiste. Ik floreer als ik een goede synergie heb weten te creëren tussen mij en de opdrachtgever met wie ik werk. 

 

In de media

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug