Klantreactie: SGA Security

CEO Jules Delahaije:

“Voordat ik het wist, zat ik in de race”

SGA Security is een hecht familiebedrijf in beveiliging. In [jaar] ondersteunde Amrop het bedrijf bij de zoektocht naar een nieuwe CEO. De keus valt op Jules Delahaije. Hij blikt terug: “Amrop-partner Job Voorhoeve toonde groot vakmanschap."

Na zijn sabbatical was Delahaije op zoek naar een nieuwe uitdaging. Amrop-partner Job Voorhoeve was net bezig met een internationale opdracht in executive search. SGA Security biedt safety- en security services support in verschillende Afrikaanse landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nairobi. Samen met de familie had Job een profiel opgesteld om een CEO van buiten aan te trekken.

“Deze job paste direct: een schot in de roos”

Hoe verliep het wervingstraject?

Job benaderde Delahaije en vertelde dat SGA Security een nieuwe strategie wilde uitzetten. “Hij vertelde dat het bedrijf ging reorganiseren. Er was behoefte aan meer senioriteit om de continuïteit te waarborgen. Deze business valt of staat met ICT. Ik had net mijn ICT-bedrijf verkocht, dus had ervaring in deze industrie. Deze job was een schot in de roos. Dus voor ik het wist, zat ik in de race.”

“Amrop behoort internationaal tot de topbureaus”

Wat viel op aan de samenwerking?

Het volledige traject bevestigde het beeld dat Delahaije had van Amrop. “Zij behoren internationaal tot de beste searchbureaus. SGA Security gaf als familiebedrijf de controle uit handen. Dat lag gevoelig. Job toonde hierin groot vakmanschap. Hij wist subtiel te laveren tussen de familiebelangen en de achterliggende behoeften van het bedrijf.”

“Het klikte met de familie, dat heeft Job knap gezien”

Waar ben je het meest tevreden over?

“Het hele begeleidingsproces faciliteren, wat het bedrijf én wat de kandidaat zocht. Emoties kanaliseren. Job kreeg het voor elkaar vanuit vertrouwen, doorzettingsvermogen en zijn internationale kennis en ervaring.” Tot slot klikte het direct heel goed tussen Delahaije en de familie. “Dat heeft Job knap gezien!”

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug