Uw partner voor executive search in Nederland

Amrop is uw executive search- en recruitmentbureau in Nederland. Onze consultants en recruiters helpen u aan de professionals die uw bedrijf nodig heeft om mee te kunnen groeien met uw sector. Hiervoor zijn we uiteenlopende sectoren van dienst; van de financiële- tot de energiesector en van de industrie tot de marketingsector. Het is niet voor niets dat veel bedrijven uit Nederland op ons executive search-bureau rekenen voor de recruitment van senior professionals en CEO’s.

Executive search bij een ervaren recruitmentbureau in Nederland

Door middel van executive search helpt recruitment- en executive search-bureau Amrop organisaties in Nederland aan de juiste aansturing om veranderingen door te voeren en optimaal van kansen te profiteren. Met onze hulp vindt u de executives van morgen die uw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen. Denk hierbij aan professionals voor functies als:

Naast executive search biedt ons search- en recruitment bureau uit de regio Amsterdam (Amstelveen) ook andere diensten aan. Zo verzorgen we ook board consulting en leadership assessment. Hiermee helpen we bedrijven die een snelle groei doormaken en daardoor een betere aansturing nodig hebben.

Vertrouw op een ervaren executive search-bureau

Sinds de jaren ’70 is ons recruitment- en executive search-bureau in Nederland actief. Hierdoor hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. Daarnaast hebben we een van de grootste executive search-netwerken ter wereld. Onze partners zijn betrouwbaar en hebben uitgebreide markt- en search-ervaring.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Bent u benieuwd wat de professionals van ons recruitmentbureau voor uw bedrijf in Nederland kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons door te bellen op +31 20 347 32 32 of een e-mail te sturen naar requestforsearch@amrop.nl. Daarnaast is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. We nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. 

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug