Executive recruiters

De executive search consultants en recruiters (headhunters) van Amrop hanteren een context gestuurde aanpak om de 'Leaders For What's Next' te vinden voor onze cliënten. Wij gaan dus voor u op zoek naar toptalent dat in staat is om te werken in markten over de hele wereld. Onze headhunters kijken verder dan alleen Nederland. Onze executive search consultants gaan aan de slag om kandidaten te vinden die niet alleen beschikken over de benodigde ervaring en expertise, maar ook passen binnen de specifieke cultuur van uw organisatie.

Executive search door onze consultants en recruiters (headhunters) voor verschillende bedrijfssectoren in Nederland

 

Wij waarborgen de effectiviteit van onze executive search-opdrachten door de consultants en recruiters gebruik te laten maken van hun ervaren netwerk. Onze executive search consultants en recruiters (headhunters) hebben allemaal een succesvolle carrière in het bedrijfsleven gehad en beschikken hierdoor over diepgaande kennis. Ook zit hun kracht in hun ervaring met de lokale markt, in combinatie met hun internationale en professionele expertise en opleiding. Onze headhunters bieden allen hun kennis in eigen specifieke sector(en) in Nederland of het buitenland. Van mkb-bedrijven tot internationale beursgenoteerde ondernemingen. Van familiebedrijven tot private equity ‘owned’ bedrijven. U schakelt de executive search consultants en recruiters (headhunters) in Nederland in voor verschillende sectoren, zoals:

 

Maar denk ook aan sectoren als Financiële Dienstverlening, Zakelijke Dienstverlening, Digital, Human Capital & HR, Bouw & Vastgoed, Rail & Infrasector, Marketing, Industrie en Leadership Services.

 

 

 

Ruim 40 jaar ervaring

 

Amrop werd in de jaren ‘70 opgericht. Tegenwoordig is ons bedrijf gevestigd Amsterdam (Amstelveen), en alom bekend om onze toonaangevende executive search-diensten. Onze recruiters (headhunters) gaan niet alleen in Nederland aan de slag voor u; wij hebben namelijk een van de grootste executive search-netwerken ter wereld! Wij zetten ons doorzettingsvermogen, onze toewijding en wendbaarheid in om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Amrop is lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP) en TOPvrouwen – boardroom empowerment. We zijn ondernemers, net als veel van onze klanten: altijd vooruitkijkend en toegewijd om succesvol te zijn.

 

Neem contact met ons op

Voor cliënten en recruiters die op zoek zijn naar toptalent, schakelt u onze executive search en de kennis en kunde van onze consultants in. Onze headhunters gaan voor uw bedrijf in Nederland direct aan de slag om potentiële kandidaten te vinden. Vragen over executive search stelt u aan onze consultants. Neem telefonisch contact met ons op via +31 20 347 32 32, stuur een e-mail naar requestforsearch@amrop.nl of vul ons contactformulier in.

Goedendag.... Welkom bij Amrop!
Wilt u weten hoe wij bij uw search de juiste kandidaat vinden? Wij praten u graag vrijblijvend bij over onze aanpak.
Bel mij terug